aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝΒΑ: Χωρίς θεατές, σε … μικρότερα γήπεδα!

ΝΒΑ: Χωρίς θεατές, σε … μικρότερα γήπεδα!

Όλοι ελπίζουν πως η σεζόν στο ΝΒΑ (και παντού) θα συνεχιστεί, αλλά το σενάριο παρουσίας θεατών μοιάζει πολύ απομακρυσμένο. Μήπως όμως δεν θα γίνονται τα ματς καν στις παραδοσιακές έδρας των ομάδων;

Αυτό υποστηρίζει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN βάσει των πληροφοριών που συνέλεξε και μοιάζουν λογικές λόγω του μεγέθους των σταδίων και των αναγκών για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις:

«Τα παιχνίδια μεταδίδονται στην τηλεόραση, είτε σε τοπικό δίκτυο είτε σε εθνικές μεταδόσεις. Αν τα παιχνίδια συνεχιστούν, τότε πιθανότατα θα γίνουν χωρίς την παρουσία θεατών στα γήπεδα. Τουλάχιστον αρχικά» , λέει ο έγκριτος ρεπόρτερ του ESPN και συνεχίζει μιλώντας για τη μετακόμιση σε άλλα γήπεδα και τους λόγους της πιθανής αυτής απόφασης:

«Η λίγκα είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο να μη γίνουν τα παιχνίδια στις 29 παραδοσιακές αρένες. Κοιτάζουν την προοπτική να μεταφερθούν οι αγώνες στις προπονητικές εγκαταστάσεις των ομάδων ή στα γήπεδα της G-League που είναι μικρότερα, ώστε να μην υπάρχει στο τηλεοπτικό φόντο η στενάχωρη εικόνα ενός άδειους, αχανούς γηπέδου.

Θέλουν δηλαδή να περάσουν σε γήπεδα όπου οι τηλεοπτικές “γραμμές” θα είναι καλύτερες, πιο κοντά στο γήπεδο υποθέτουμε. Μπορούν να γίνουν κάποια δημιουργικά πράγματα έτσι», καταλήγει το ρεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ