aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΝτόντσιτς: Λατρεύει να… σκοτώνει τους Κλίπερς στο τέλος (vid)

Ντόντσιτς: Λατρεύει να… σκοτώνει τους Κλίπερς στο τέλος (vid)

Eίναι γνωστό πως όταν βλέπει Κλίπερς αφηνιάζει ο Λούκα Ντόντσιτς. Είναι η ομάδα που τον πέταξε εκτός playoffs τόσο το 2020 στη φούσκα, όσο και στο 2021 και δεν του επέτρεψε να κάνει το βήμα παραπάνω στην postseason.

Ο Σλοβένος σταρ δεν τα έχει ξεχάσει αυτά και για άλλη μια φορά κόντρα στον σύλλογο του Λος Άντζελες έκανε πράματα και θάματα και το κοντέρ έγραψε 35 πόντους (2/5 τριπ., 9/17 διπ., 11/11 βολές)), 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα. Μάλιστα ήταν ο άνθρωπος που έκανε το 102-98 στα 28 δευτερόλεπτα μετά από τρελό τρίποντο, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σκοτώνει τους Κλίπερς. Το είχε κάνει στο Game 4 των playoffs του 2020, όταν είχε εκτελέσει την παρέα του Τζορτζ και του Λέοναρντ με stepback buzzer beater τριποντάρα. Του αρέσει να βρίσκει απέναντι τους Κλίπερς. Και τι δεν θα δίναμε για να δούμε μια κόντρα Μάβερικς-Κλίπερς στα playoffs.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ