aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΝοβίτσκι: «Μη λυπάστε για μένα»

Νοβίτσκι: «Μη λυπάστε για μένα»

Οι Μάβερικς έχουν δεχτεί σκληρή κριτική τα τελευταία χρόνια, επειδή δεν παρείχαν στον Ντιρκ Νοβίτσκι το κατάλληλο πλαίσιο παικτών για να διεκδικήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα μετά από αυτό του 2011. Ο Γερμανός φόργουορντ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Όταν πήραμε το πρωτάθλημα ο ενθουσιασμός ήταν κάτι το απίστευτο. Προφανώς και θα ήθελα να επαναλάβουμε κάτι τέτοιο, αλλά δεν φτάσαμε τόσο κοντά. Κάναμε κάποιες επιλογές σαν ομάδα, αλλά δεν μας βγήκαν. Έχω δει κόσμο να λέει ‘αισθάνομαι άσχημα για τον Ντιρκ’. Μην νιώθετε άσχημα για μένα! Λατρεύω αυτό που κάνω και πληρωνόμαστε πολύ καλά λεφτά για αυτό. Λατρεύω τον ανταγωνισμό και το μπάσκετ και είμαι τυχερός που ασχολούμαι με αυτό εδώ και τόσα χρόνια. Ήρθα εδώ στα 18 μου δίχως να ξέρω τι να περιμένω και το ταξίδι ήταν απίστευτο. Δεν θέλω κανείς να λυπάται για μένα. Θα συνεχίσω να προσπαθώ μέχρι κάποια μέρα να τελειώσουν όλα», τόνισε ο 37χρονος άσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ