aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBANBA: Οι Μπλέιζερς έγραψαν ιστορία από την ανάποδη

NBA: Οι Μπλέιζερς έγραψαν ιστορία από την ανάποδη

Ξεκίνησαν τη σεζόν με στόχο τα playoffs, ξεκίνησαν τη σεζόν με τον Τσάνσι Μπίλαπς να θεωρεί πως θα προσφέρει κάτι νέο, ωστόσο οι Μπλέιζερς διαλύονται σιγά-σιγά και γράφουν ιστορία, αλλά από την ανάποδη.

Η ομάδα του Πόρτλαντ μετράει έξι σερί ήττες, από την διακοπή για το 2022 NBA All-Star Weekend κι έπειτα, με μέσο όρο διαφοράς τους 32.3 πόντους. Χάνουν, χάνουν πολύ, χάνουν με διαφορές που δεν έχει χάσει άλλη ομάδα στην ιστορία της Λίγκας σε διάστημα έξι αγώνων. Και όπως φαίνεται, θα συνεχίσουν να απογοητεύουν καθώς τα προβλήματά τους είναι πολλά και μεγάλα.

Οι Μπλέιζερς ηττήθηκαν με 132-95 από τους Γουόριορς, με 124-92 από τους Νάγγετς, με 120-90 από τους Σανς, με 135-121 από τους Τίμπεργουλβς, με 124-81 από τους Τίμπεργουλβς δύο βράδια μετά και με 123-85 από τους Τζαζ τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σε σχέση με το ρόστερ με το οποίο μπήκε στη σεζόν, η ομάδα του Πόρτλαντ δεν έχει αυτή τη στιγμή τους Ντέιμιαν Λίλαρντ, Νασίρ Λιτλ, Ανφέρνι Σάιμονς, Γιουσούφ Νούρκιτς, τον Έρικ Μπλένστο τον οποίο απέκτησε μέσω ανταλλαγής και τους Νόρμαν Πάουελ, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Ρόμπερτ Κόβινγκτον, Λάρι Νανς που παραχωρήθηκαν πριν από την Trade Deadline.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ