aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBANBA Finals: Ώρα για Game 6 για Μπακς και Σανς

NBA Finals: Ώρα για Game 6 για Μπακς και Σανς

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Βασικά, η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έφτασε, με τους Μπακς να υποδέχονται τους Σανς στο Game 6 των NBA Finals (04:00).

Έχοντας νικήσει στο Game 5 στο Φοίνιξ, το Μιλγουόκι προηγείται με 3-2 νίκες και θέλει ακόμα μία για να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο της ιστορίας τους. Στο πλευρό του θα έχει ένα κατάμεστο Fiserv Forum, αλλά και κοντά στους 65.000 φιλάθλους έξω από αυτό.

Ο Γιάννης δήλωσε ότι θέλει οι Μπακς να… τελειώνουν και έχει τους λόγους του που το θέλει αυτό. Ο βασικότερος προφανώς είναι ότι οι Μπακς δεν θέλουν να επιστρέψουν για το Game 7 στο Φοίνιξ, όπου πλέον τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά. Ο δεύτερος ότι εννοείται πως τα “Ελάφια” θα ήθελαν να κλείσουν την σειρά στο Μιλγουόκι, προκειμένου να πανηγυρίσουν με τους φίλους της ομάδας.

Σε αυτή τους την προσπάθεια οι Μπακς δεν ξέρουν αν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει μπει στο πρωτόκολλο κορονοϊού, ενώ δεν θα έχουν τον – μόνιμο απόντα – Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο.

Οι Σανς από την πλευρά τους δεν θα έχουν τον Ντάριο Σάριτς, ο οποίος είχε υποστεί ρήξη χιαστού στο Game 1 των ΝΒΑ Finals.

Η μεγάλη στιγμή λοιπόν έφτασε. Μπακς εναντίον Σανς στο Game 6 των NBA Finals. Ώρα στέψης για τους Μπακς ή παράταση αγωνίας από τους Σανς; Η συνέχεια, στο παρκέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ