aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΜυθικά ρεκόρ για Ουόριορς και Κάρι (video)

Μυθικά ρεκόρ για Ουόριορς και Κάρι (video)

Ο Ματ Μπαρνς είχε δηλώσει πως οι Μέμφις Γκρίζλις θα πήγαιναν στο Όκλαντ για να χαλάσουν τη γιορτή των πρωταθλητών, όμως προσκύνησαν τους “πολεμιστές” πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι περίμεναν.

Το τελικό 125-104 “σφράγισε” το μυθικό ρεκόρ των Ουόριορς, που έφτασαν τις 73 και άφησαν πίσω τους τους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν και του Σκότι Πίπεν, που τη σεζόν 1995-1996 είχαν ρεκόρ 72-10.

Τότε ο Στιβ Κερ φορούσε τη φανέλα με τον “ταύρο” και αποτελούσε τον “μπόμπερ” του Φιλ Τζάκσονέξω από τη γραμμή των 7.25μ. Πλέον, είναι ο προπονητής και αρχιστράτηγος της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ και νιώθει υπερηφάνεια που τα “χρυσά μωρά” του πέτυχαν κάτι τόσο εντυπωσιακό.

Τρομερό ρεκόρ και για τον Στεφ Κάρι, ο οποίος σημείωσε 10 εύστοχα τρίποντα (46 πόντους συνολικά) και έγινε ο πρώτος παίκτης στα χρονικά του ΝΒΑ που φτάνει τα 400 σε μια αγωνιστική περίοδο!!! Αυτά που κάνει φέτος ο δαιμόνιος πόιντ γκαρντ ξεφεύγουν από τη σφαίρα της πραγματικότητας και τρελαίνουν τους πάντες.

Τι να πει κανείς γι’ αυτή την ομάδα, που έχοντας μικρό σχετικά μπάτζετ σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου παίζει ελεύθερο μπάσκετ και βάζει τα γυαλιά στους αντιπάλους της;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ