aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΜάικλ Τζόρνταν: Συνεχίζει τις διακοπές του στη Χαλκιδική

Μάικλ Τζόρνταν: Συνεχίζει τις διακοπές του στη Χαλκιδική

Η Ελλάδα έχει γίνει αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός για τον Μάικλ Τζόρνταν. Έναν χρόνο μετά τις διακοπές του στις Κυκλάδες και στα νησιά του Αργοσαρωνικού, ο κορυφαίος παίκτης μπάσκετ όλων των εποχών απολαμβάνει τις διακοπές του τις τελευταίες μέρες στη Χαλκιδική.

Ασφαλώς ο Air δεν διαμένει σε κάποιο ξενοδοχείο, ούτε τον έχουν δει να περιδιαβαίνει τους δρόμους, καθώς χρησιμοποιεί τις τεράστιες ανέσεις που του προσφέρει μια υπερπολυτελής θαλαμηγός. Το γιοτ με όνομα “O Pari” έχει μήκος 95 μέτρων και ενοικιάζεται για 4 εκατ. ευρώ τον μήνα!

Η θαλαμηγός του θρύλου των Μπουλς και πλέον ιδιοκτήτη των Χόρνετς βρίσκεται στα ανοιχτά της Ιερισσού. Ο ίδιος, η οικογένειά του (ανάμεσά τους η σύζυγός του, Ιβέτ Πριέτο) και οι φίλοι τους περνούν το χρόνο τους όχι μόνο κολυμπώντας αλλά και στο μπαρ, την εξωτερική πισίνα και τον κινηματογράφο στο κατάστρωμα που τους παρέχει το γιοτ.

Ο Μάικλ Τζόρνταν διαθέτει και δική του θαλαμηγό, με το όνομα “Joy”, την οποία χρησιμοποιεί για τις εξορμήσεις του στην Καραϊβική. Η αξία της είναι στα 80 εκατ. δολάρια και προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες ανέσεις από το “O Pari”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ