aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΛεΜπρόν και Έρβινγκ διέλυσαν τους Ουόριορς

ΛεΜπρόν και Έρβινγκ διέλυσαν τους Ουόριορς

«Ο ΛεΜπρόν χάνεται στα κρίσιμα. Είναι πολύ κακός στην τέταρτη περίοδο, όταν ο αγώνας είναι κρίσιμος» λένε οι haters του «βασιλιά» και ο 32χρονος σταρ βάλθηκε να τους αποδείξει το αντίθετο.

Με τον Κάιρι Έρβινγκ να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στα playoffs, οι δυο τους, μαζί με τον ΛεΜπρόν, έδειξαν ότι στην καλή τους ημέρα δεν έχουν αντίπαλο.

Οι Καβαλίερς… άλωσαν το Γκόλντεν Στέιτ επικρατώντας με 112-97 των πρωταθλητών και ουσιαστικά ξαναμπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου.

Η σειρά μεταφέρεται και πάλι στο Κλίβελαντ, όπου εκεί μπροστά στον κόσμο τους, οι Καβαλίερς θα επιχειρήσουν να τη στείλουν σε 7ο και τελευταίο παιχνίδι.

Ο Κάιρι Έρβινγκ ήταν συγκλονιστικός, καθώς ολοκλήρωσε το ματς με 41 πόντους, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Από την πλευρά του, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν μια ομάδα μόνος του για μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης και στα 43 λεπτά που αγωνίστηκε είχε 41 πόντους, 16 ριμπάουντ και 7 ασίστ και έγινε ο πρώτος που πετυχαίνει κάτι αντίστοιχο μετά τον Σακίλ Ο’Νιλ.

Όσον αφορά στους Ουόριορς, η ομάδα του Όκλαντ έχασε την ευκαιρία να στεφθεί από σήμερα πρωταθλήτρια για δεύτερη σερί και 5η συνολικά φορά στην ιστορία της, ωστόσο συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι στη σειρά, καθώς προηγείται με 3-2 και έχει και το πλεονέκτημα έδρας σε περίπτωση 7ου τελικού.

Ο Κλέι Τόμπσον ήταν συγκλονιστικός, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο (26π, 6/8 τρίποντα) με το σύνολο των πόντων του να είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σε ένα ημίχρονο τελικού μετά από αυτό του Άλεν Άιβερσον. Εν τέλει ολοκλήρωσε το ματς με 37 πόντους, την ώρα που ο έτερος Splash Brother είχε 25, αλλά με άσχημα ποσοστά ευστοχίας (8/21 εντός πεδιάς).

Η απουσία του τιμωρημένου Ντρέιμοντ Γκριν φάνηκε πάρα πολύ, κυρίως στον αμυντικό τομέα του παιχνιδιού των πρωταθλητών, καθώς τα κενά που δημιουργήθηκαν ήταν πάρα πολλά που μόνοι τους οι Μπαρνς και Ιγκουοντάλα δεν μπορούσαν να καλύψουν.

Τέλος, ανησυχία υπάρχει στο στρατόπεδο της ομάδας του Κερ, καθώς τραυματίστηκε άσχημα στο γόνατο ο Άντριου Μπόγκουτ μετά από μια σύγκρουση που είχε με τον Τζέι Αρ Σμιθ και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μεγάλη ζημιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ