aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΚοντά σε συμφωνία Τζάκσον και Χόρνατσεκ

Κοντά σε συμφωνία Τζάκσον και Χόρνατσεκ

Το πλάνο του Φιλ Τζάκσον με τον Ντέρεκ Φίσερ στην τεχνική ηγεσία των Νιου Γιορκ Νικς δεν απέδωσε καρπούς και οι δύο πλευρές έλυσαν πρόωρα τη συνεργασία τους στις 8 Φεβρουαρίου μετά από ενάμιση χρόνο. Ο παλαίμαχος γκαρντ των Λέικερς και Θάντερ δεν μπόρεσε να σηκώσει το βάρος, δεν βελτίωσε την ομάδα, οι Νικς έμειναν εκτός πλέι-οφ για δεύτερη διαδοχική σεζόν και αποχώρησε με το απογοητευτικό ρεκόρ των 40 νικών και 96 ηττών.

Ο Πρόεδρος των Νεοϋρκέζων θέλοντας να διατηρήσει το σύστημα της τριγωνικής επίθεσης έδωσε τα κλειδιά στον βοηθό Κερτ Ράμπις, όμως ο Καρμέλο Άντονι δεν επιθυμούσε τη παραμονή του. Ο «Μέλο» ζητούσε εγγυήσεις για να παραμείνει στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν» και μέσα στις απαιτήσεις του ήταν η ανάληψη της τεχνικής από ένα έμπειρο τεχνικό.

Τελικά, ο κλήρος έπεσε στον Τζεφ Χόρνατσεκ, ο οποίος αποχώρησε από τους Φοίνιξ Σανς στα μισά της φετινής περιόδου έπειτα από δυόμιση χρόνια συνεργασίας και ρεκόρ 101-112. Ο 53χρονος τεχνικός πραγματοποίησε εκπληκτική ρούκι σεζόν χάνοντας οριακά το τρένο των πλέι-οφ, όμως πέρυσι και φέτος είχε απογοητευτικό απολογισμό «γκρεμίζοντας» το πλάνο των «Ήλιων».

xornatsek

Η New York Daily News «συνέλαβε» τους Φιλ Τζάκσον-Στιβ Μιλς-Τζεφ Χόρνατσεκ μετά το δείπνο τους το βράδυ της Τετάρτης, όπου επήλθε η προφορική συμφωνία μεταξύ των τριών ανδρών. Μέσα στις επόμενες μέρες θα βγουν οι τελικές ανακοινώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ