Κόμπι Μπράιαντ: Σκέψεις για λαϊκό προσκύνημα, ανασύρθηκαν και τα 9 πτώματα

Υπάρχουν σκέψεις να γίνει το λαϊκό προσκύνημα του σπουδαίου Κόμπι Μπράιαντ στο L.A Coliseum χωρητικότητας 80000 θεατών. Σύμφωνα με το TMZ αναμένεται συνάντηση εντός της εβδομάδας μεταξύ των ανθρώπων που θα το οργανώσουν για να συζητηθεί το μέρος που γίνει η τελετή.

Μπορεί το Staples Center να θεωρείται το «σπίτι που έχτισε ο Κόμπι», αφού μεγαλούργησε με τη φανέλα των Λέικερς, αλλά χωράει 20000 άτομα και θεωρείται πολύ μικρό, καθώς αναμένονται πολλά παραπάνω άτομα να αποχαιρετήσουν τον θρύλο του μπάσκετ και του αθλητισμού. Μια εναλλακτική που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες είναι το Rose Bowl (91.000 θέσεων), αλλά η Pasadena είναι πολύ μακρία.

Εν τω μεταξύ, το ίδιο μέσο αναφέρει πως όλα τα πτώματα των ανθρώπων που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο ανασύρθηκαν από τα συντρίμια. Εννιά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, αφού εκτός από τον Κόμπι και την κόρη του, Τζιάνα, μαζί ήταν η προπονήτρια της ομάδας, Κριστίνα Μόσερ, ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ του Orange County, Τζόνι Αλτομπέλι, η γυναίκα του, Κέρι και η κόρη του, Αλίσα, ο πιλότος, Άρα Ζομπάγιαν, η Πέιτον Τσέστερ (συμπαίκτρια της Τζιάνα) και η μητέρα της, Σάρα. Θα γίνει η ταυτοποίηση των πτωμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος που έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ