aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΚάρι: Back to back MVP όνομα και πράμα

Κάρι: Back to back MVP όνομα και πράμα

Στο παιχνίδι που διεξήχθη χθες το βράδυ (125-121) ο ηγέτης των πολεμιστών έδωσε άλλη μια παράσταση οδηγώντας τους Γουόριος στον τελικούς της δύσης, όπου περιμένουν τον νικητή του Θάντερ-Σπερς (3-2). Για ακόμη μια φορά ο Στέφεν Κάρι έδειξε σε όλους ότι είναι ο καλύτερος καλαθοσφαιριστής στον πλανήτη τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι Μπλέιζερς ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, αλλά ο «εξωγήινος» είχε 14 πόντους από τους 29 στην τέταρτη περίοδο και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο.  Άξιοι συμπαραστάτες του οι Κλέι Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκρίν.  Ο Τόμπσον συνέχισε τις καταπληκτικές του εμφανίσεις, δίνοντας ρεσιτάλ στην 2η και 3η περίοδο επιτυγχάνοντας 13 και 16 πόντους αντίστοιχα. Από την πλευρά του ο Γκρίν έκανε ακόμη ένα double – double τελειώνοντας το παιχνίδι με 13 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Λίλαρντ με 28 πόντους και ο ΜακΚόλουμ με 27 πόντους προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν για την ομάδα το Πόρτλαντ και μοιραία αποκλείστηκαν από το τελικούς με 4-1 στη σειρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ