aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΗ μασκότ των Ντένβερ Νάγκετς έχει ετήσιες απολαβές 625 χιλιάδες δολάρια

Η μασκότ των Ντένβερ Νάγκετς έχει ετήσιες απολαβές 625 χιλιάδες δολάρια

Το χρήμα ρέει άφθονο στο Ντένβερ. Οι Νάγκετς δεν διαθέτουν μόνο τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ΝΒΑ, μετά το νέο συμβόλαιο ύψους 270 εκατομμυρίων που υπέγραψε πριν από λίγο καιρό o back-to-back MVP Νίκολα Γιόκιτς, αλλά και την πλέον καλά αμειβόμενη μασκότ, όπως αποκάλυψε το Boardroom.

Για την ακρίβεια ο «Rocky», όπως ονομάζεται η μασκότ των Νάγκετς, έχει ετήσιες απολαβές 625 χιλιάδων δολαρίων! Μιλάμε για ένα εξωφρενικό ποσό, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο μέσος όρος των αποδοχών των υπολοίπων μασκότ της λίγκας είναι δέκα φορές μικρότερος, δηλαδή περίπου 60.000 δολάρια τον χρόνο.

Ενδιαφέρον έχει βέβαια να συγκρίνουμε το εν λόγω ποσό και με το ελάχιστο συμβόλαιο ενός παίκτη του NBA. Τη σεζόν 2021-22, το μίνιμουμ συμβόλαιο ενός αθλητή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη ήταν 925.258 δολάρια (σσ. το συγκεκριμένο ποσό αφορά τους undrafted free agents και τα pick δεύτερου γύρου στο draft), δηλαδή μόλις τριακόσιες χιλιάδες πάνω από τον μισθό του «Rocky»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ