aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΓουόριορς: Κοντά στην επιστροφή ο Κάρι!

Γουόριορς: Κοντά στην επιστροφή ο Κάρι!

Πολύ ευχάριστα νέα για τους Γουόριορς, αφού ο Στεφ Κάρι είναι κοντά στην επιστροφή μετά τον τραυματισμό που υπέστει στον ώμο. Ο Μπομπ Μάγιερς (general manager των «πολεμιστών») σε δηλώσεις του τόνισε πως ο 34χρονος άσος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή.

«Δουλέυει πολύ σκληρά για να επιστρέψει και αυτό το Σάββατο θα επανεξεταστεί η κατάσταση του. Θέλω να πιστεύω πως την Παρασκευή θα αγωνιστεί, μέχρι τώρα δεν έχει πάρει μέρος σε ασκήσεις με επαφή. Ωστόσο, κινείται πολύ καλά το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι έχει βάλει ένα προστατευτικό που ξεκινάει από τον ώμο και τελειώνει στον καρπό», ανέφερε ο Μάγιερς.

Χωρίς τον Κάρι οι Γουόριορς έχουν ρεκόρ 6-5 και βρίσκονται στην 9η θέση της Δυτικής περιφέρειας (20-19), ελπίζουν με την επσιτροφή του σούπερ σταρ τους να ανέβουν στην βαθμολογία έτσι ώστε να γλυτώσουν το play-in tournament.
Πριν τον τραυματισμό του, ο πρώην MVP πραγματοποιούσε μια εξαιρετική χρονιά. Συγκεκριμένα, μετρούσε 30 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 6,8 ασίστ εκτελώντας παράλληλα με 50% στα σουτ εντός πεδιάς και 43% πίσω από την γραμμή των 7.25.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ