aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΓκασόλ κατά FIBA και… υπέρ των Σπερς!

Γκασόλ κατά FIBA και… υπέρ των Σπερς!

Το μπάσκετ θα είναι ο μοναδικός χαμένος από τη σκληρή γραμμή που θέλει να ακολουθήσει η FIBA, τιμωρώντας δηλαδή τις ομοσπονδίες που δεν συντάσσονται μαζί της, όπως δήλωσε ο Πάου Γκασόλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Marca».

Μάλιστα, ο σέντερ των Μπουλς ερωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Σπερς, λέγοντας πως πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα προοπτική.

«Δεν μπορώ να φανταστώ Ολυμπιακούς Αγώνες ή Ευρωμπάσκετ χωρίς την εθνική ομάδα της Ισπανίας. Δεν είμαι καθόλου υπέρ των τόσο ακραίων μέτρων, καθώς μόνο το μπάσκετ βγαίνει χαμένο απ’ όλο αυτό», δήλωσε ο Πάου Γκασόλ σε ερώτηση για τη φημολογούμενη τιμωρία των «φούριας ρόχας» από τη FIBA.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός σταρ μίλησε για την προοπτική των Σπερς: «Οι Σπερς θα ήταν μία ενδιαφέρουσα επιλογή για μένα. Όμως, είναι πολύ νωρίς για να αναφερθώ στο τι θα κάνω. Σίγουρα, η απόφασή μου θα έρθει ύστερα από πολλή σκέψη, αλλά όπως και οι άλλες, γνώμονας θα είναι η ευτυχία μου».

inner

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ