aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΓιάννης… τριπλός και 7η σερί νίκη για τους Μπακς

Γιάννης… τριπλός και 7η σερί νίκη για τους Μπακς

Άλλο ένα σόου προσέφερε σε όσους βρέθηκαν στο Fiserv Forum, ή παρακολούθησαν από την τηλεόραση τον αγώνα των Μπακς με τους Χιτ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στη νίκη (123-115) του Μιλγουόκι επί του Μαϊάμι.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ δείχνει πως βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και τα ξημερώματα πραγματοποίησε άλλη μία MVP εμφάνιση, πετυχαίνοντας triple double με 35 πόντους (13/17 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 9/16 βολές), 15 ριμπάουντ και 11 ασίστ, ενώ είχε 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ, 3 λάθη και 11 κερδισμένα φάουλ, σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Αυτή ήταν η έβδομη σερί νίκη για το Μιλγουόκι, που σκαρφάλωσε στο 36-17 και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής πλέον από τους πρωτοπόρους στην Ανατολή Σέλτικς (37-16).

Εκτός από τον Greek Freak, τα «πάνω» του έχει πάρει και ο Κρις Μίντλετον, ο οποίος είχε 24 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Πολύτιμη η συνεισφορά και του Γκρέισον Άλεν με 19 πόντους.

Στον αντίποδα, για τους Χιτ ξεχώρισαν ο Τζίμι Μπάτλερ με 32 πόντους και ο Τάιλερ Χίρο με 24 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Επόμενο παιχνίδι για τους Μπακς, τα ξημερώματα της Τρίτης (7/2, στις 5:00), απέναντι στους Μπλέιζερς.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ