aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΦεύγει ο Αντετοκούνμπο από τους Μπακς εάν...

Φεύγει ο Αντετοκούνμπο από τους Μπακς εάν…

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς στο τέλος της επόμενης σεζόν, αν τα «ελάφια» δεν καταφέρουν να φτάσουν στους τελικούς του ΝΒΑ, υπογραμμίζουν οι Αμερικανοί.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του ESPN τονίζει πως η πορεία των Μπακς την επόμενη σεζόν θα παίξει σημαντικό ρόλο στο αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα ο Έλληνας παίκτης ή αν τελικά θα προτιμήσει να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ομάδα, η οποία θα έχει βλέψεις πρωταθλητισμού. Ο Αντετοκούνμπο μπορεί να υπογράψει το επόμενο καλοκαίρι πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη διοίκηση των «ελαφιών», έναντι 247,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση των Μπακς ψάχνει λύσεις, ώστε να διατηρήσει τους Τζορτζ Χιλ, Νίκολα Μίροτιτς, Κρις Μίντλετον, Μπρουκ Λόπες και Μάλκολμ Μπρόγκντον στο ρόστερ της ομάδας, καθώς και οι τρεις μένουν ελεύθεροι στο τέλος της εφετινής σεζόν. Παράλληλα, τα «ελάφια» έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στην αμερικανική αγορά, για την ενίσχυση του ρόστερ τους, εν όψει της νέας σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ