aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΕτοιμάζεται «βόμβα»: Προχωρούν οι συζητήσεις για trade Ίρβινγκ - Γουέστμπρουκ

Ετοιμάζεται «βόμβα»: Προχωρούν οι συζητήσεις για trade Ίρβινγκ – Γουέστμπρουκ

Μια… blockbuster ανταλλαγή ετοιμάζεται στο ΝΒΑ. Όπως ανέφερε ο Κρις Χέινς στο Yahoo Sports, Λέικερς και Νετς είναι σε συζητήσεις για ανταλλαγή των Ράσελ Γουέστμπρουκ και Κάιρι Ίρβινγκ. «Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή, αλλά ακόμη υπάρχουν κάποια εμπόδια», αναφέρει ο έγκυρος ρεπόρτερ.

Αν το trade γίνει, ο 30χρονος Ίρβινγκ θα σμίξει με τον Λεμπρόν Τζέιμς, στο πλευρό του οποίου κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Καβαλίερς το 2016. Φέτος είχε 27,4 πόντους, 5,8 ασίστ και 4,4 ριμπάουντ ανά αγώνα, ωστόσο έχασε το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν επειδή ήταν ανεμβολίαστος και η ομάδα του Μπρούκλιν αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των playoffs με 4-0 από τους Σέλτικς.

Ο Γουέστμπρουκ, στα 33 του, είναι πιθανό να βρεθεί ξανά συμπαίκτης, μετά την κοινή τους θητεία στους Θάντερ, τον Κέβιν Ντουράντ (που πάντως φέρεται να έχει ζητήσει ανταλλαγή). Φέτος είχε 18,5 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 7,1 ασίστ με τους Λέικερς, που όμως έμειναν εκτός και από τα play in.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ