aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΈσκασε «βόμβα» στο Μιλγουόκι και την έριξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Έσκασε «βόμβα» στο Μιλγουόκι και την έριξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Έσκασε «βόμβα» στο Μιλγουόκι και την έριξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Ο Έλληνας σούπερ σταρ και πρωταθλητής στο ΝΒΑ, μίλησε στο κορυφαίο αμερικανικο περιοδικό «GQ», από το οποίο και αναδείχτηκε αθλητής της χρονιάς, και αποκάλυψε πως ίσως η επόμενη πρόκληση της καριέρας του να μην είναι στους Μπακς.

«Μία από τις προκλήσεις της καριέρας μου ήταν να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Και τα καταφέραμε. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά τα καταφέραμε. Πολύ, πολύ δύσκολο. Όμως λατρεύω τις προκλήσεις. Ποια θα είναι η επόμενη πρόκληση; Ίσως η επόμενη πρόκληση να μην είναι εδώ…», ανέφερε αρχικά.

Και κατέληξε: «Εγώ μαζί με την οικογένειά μου έχουμε επιλέξει να μένουμε σε μια πόλη την οποία αγαπάμε και μας φέρεται με τον καλύτερο τρόπο προς το παρόν. Σε δύο χρόνια αυτό ίσως αλλάξει. Είμαι ειλικρινής μαζί σας. Πάντα είμαι ειλικρινής. Αγαπώ την πόλη. Αγαπώ την κοινωνία. Θέλω να τη βοηθήσω όσο το δυνατόν καλύτερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ