aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΕπίσημο: Παρελθόν από τον πάγκο των Λέικερς ο Βόγκελ

Επίσημο: Παρελθόν από τον πάγκο των Λέικερς ο Βόγκελ

Είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετές μέρες, πλέον είναι και επίσημο.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Φρανκ Βόγκελ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά την απογοητευτική φετινή πορεία τους στη φετινή regular season του ΝΒΑ.

Οι Λέικερς τερμάτισαν στην ενδέκατη θέση της δυτικής περιφέρειας με ρεκόρ 33-49, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπουν ούτε στα Play in. O Βόγκελ έκατσε στον πάγκο των Λέικερς από τον Μάιο του 2019, οδηγώντας τους στην κατάκτηση του 17ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους, το 2020.

«Έχω μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπο του Βόγκελ, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και άνθρωπος. Θα του είμαστε για πάντα ευγνώμονες για τη δουλειά που έκανε και για το γεγονός πως μας οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2020. Αυτή ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη, αλλά αναγκαία απόφαση για εμάς. Ευχόμαστε στον Φρανκ και την οικογένειά του τα καλύτερα για το μέλλον», ανέφερε σε δηλώσεις του ο GM των Λέικερς, Ρομπ Πελίνκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ