aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΕπικό αντίο με 60άρα από Κόμπι!!! (video)

Επικό αντίο με 60άρα από Κόμπι!!! (video)

Ό,τι και να πούμε για την καριέρα του “Black Mamba” θα είναι λίγο. Στα 37 του χρόνια αποφάσισε να της βάλει τέλος και ο αποχαιρετισμός ήταν τόσο εντυπωσιακός, που θα μας κάνει να νοσταλγούμε ακόμα πιο έντονα την εποχή που πατούσε στο παρκέ.

Το κοινό του “Staples Center” είχε πάρει φωτιά. Οι συμπαίκτες του των Λος Άντζελες Λέικερς τον έψαχναν συνέχεια. Ο ίδιος ήταν on fire και οι Γιούτα Τζαζ αναγκάστηκαν στο τέλος να προσκυνήσουν, παρότι βρίσκονταν συνεχώς κοντά στο σκορ.

Ο Μπράιαντ δεν άντεχε να φύγει ηττημένος. Πήγε κόντρα σε κάθε λογική. Πήρε πάνω του και 50 σουτ. Έβαλε τα 22 και οι Λέικερς τα κατάφεραν. Ο ίδιος σημείωσε τους 60 από τους 99 πόντους τους!!! Τι να πει κανείς…

Παρότι πατούσε με τα βίας, έσφιξε για τελευταία φορά τα δόντια και έγινε ο πρώτος παίκτης στα χρονικά του ΝΒΑ που βάζει 60άρα στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του. Αυτό ήταν και το 1.346ο ματς της 20ετούς καριέρας του σε κανονική περίοδο, έχοντας στο ενεργητικό του 33.643 πόντους: 3ος στην ιστορία του ΝΒΑ.

Αρκετά γράψαμε, ας “μιλήσει” και λίγο η εικόνα. Δείτε όλους τους πόντους του αποχωρήσαντα σούπερ σταρ!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ