aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΈγραψε ιστορία ο ΛεΜπρόν: Πρώτος σκόρερ στην ιστορία του NBA!

Έγραψε ιστορία ο ΛεΜπρόν: Πρώτος σκόρερ στην ιστορία του NBA!

Το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του NBA έγραψε τα ξημερώματα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς! Λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου του αγώνα με τους Θάντερ στην Crypto.com Arena, ο σταρ των Λέικερς με ένα fadeaway σουτ έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του NBA, ξεπερνώντας τον σπουδαίο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ.

Ο ΛεΜπρόν έσπασε το φράγμα των 38.387 που κατείχε από τις 5 Απριλίου του 1984 ο θρύλος των Μπακς και των Λέικερς, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την προσπάθεια του «βασιλιά», ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατά τη διάρκεια της διακοπής του αγώνα για την ξεχωριστή αυτή προσωπική του στιγμή.

Ο Τζέιμς πανηγύρισε το σπουδαίο επίτευγμά του με υψωμένες γροθιές, ο Τζαμπάρ σηκώθηκε από τη θέση του και μπήκε στο παρκέ ο Άνταμ Σίλβερ για να υπάρξει η σχετική βράβευση στον Αμερικανό σμολ φόργουορντ.

Εκτός από τον θρυλικό Τζαμπάρ, στο γήπεδο βρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο κολλητός του φίλος, Ντουέιν Γουέιντ, ο θρύλος των Λέικερς, Μπομπ ΜακΑντού και ο ράπερ Τζέι Ζι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ