aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBADurant: "Ο Cuban είναι ηλίθιος..."

Durant: “Ο Cuban είναι ηλίθιος…”

Νομίζω ότι ο Russell Westbrook είναι All star, αλλά όχι σούπερ σταρ. Ο Dirk Nowitzki είναι το απόλυτο παράδειγμα ενός σούπερ σταρ. Δεν θέλω να μιλήσω για παίκτες άλλων ομάδων, αλλά όταν βλέπει κανείς τί έκανε ο Dirk για 15 χρόνια, κερδίζοντας πάντα 50 αγώνες κάθε σεζόν ακόμα και με κακούς συμπαίκτες, νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Ο Russ είναι σίγουρα All Star, αλλά θεωρώ ότι ο Kevin Durant είναι σούπερ σταρ.Τάδε έφη, Mark Cuban, για τον σταρ των Thunder όταν κλήθηκε να μιλήσει για την σειρά των Mavericks με την Oklahoma City. Μία δήλωση που, όπως φαίνεται, δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Kevin Durant. Και δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό του για αυτό.

Στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον πέμπτο αγώνα της σειράς των Thunder με τους Mavericks, με την Oklahoma City να έχει μόλις εξασφαλίσει την πρόκριση με 4-1 νίκες, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Westbrook αν είχε ακούσει τα σχόλια του Cuban. Πριν ωστόσο ο εκρηκτικός γκαρντ προλάβει να μιλήσει, ο Durant τον διέκοψε, γύρισε στους δημοσιογράφους και είπε για τον Cuban: “Είναι ηλίθιος. Είναι ηλίθιος εντάξει; Αυτό είναι το μόνο που θα πούμε για αυτόν. Είναι ηλίθιος. Επόμενη ερώτηση”.

 Ο εκνευρισμός του Durant ήταν πάντως απλώς το… κερασάκι στην τούρτα σε μία σειρά που είχε γενικώς… πολλά νεύρα, με αποκορύφωμα την κόντρα του Westbrook με τον Charlie Villanueva, η οποία ξεκίνησε όταν ο τελευταίος διέκοψε τον… χορό του πρώτου πριν την έναρξη του 2ου αγώνα της σειράς. Μία κόντρα που έμεινε ζωντανή ακόμα και μετά το πέρας της σειράς, με τον Westbrook να δηλώνει για τον Villanueva ότι του εύχεται “καλή τύχη και να ετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν, όταν θα κάθεται πάλι στον πάγκο για να βλέπει τους αγώνες”!

 Για την ιστορία, πάντως, ο τεχνικός των Mavs, Rick Carlisle, έδειξε να διαφωνεί με τον Cuban σχετικά με τον Westbrook: “Ο Nowitzki είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών και οι Durant και Westbrook βρίσκονται σε αυτό τον δρόμο σίγουρα. Πιστεύω πραγματικά ότι είναι τόσο καλοί. Νομίζω ότι ο Westbrook έπαιξε εξαιρετικά όλη την σεζόν και δε νομίζω ότι υπήρχε πολύς κόσμος που πίστευε ότι θα κατάφερνε να εξελιχθεί με τέτοιον τρόπο ώστε εκτός από σκόρερ να γίνει και ένας εξαιρετικός δημιουργός. Οδήγησε τη Λίγκα σε triple-double όμως φέτος και ήταν όμορφο να τον παρακολουθείς όλη την σεζόν”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ