aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΔεύτερη ήττα των Λέικερς, ντεμπούτο με Καβαλίερς για τον Μίτσελ

Δεύτερη ήττα των Λέικερς, ντεμπούτο με Καβαλίερς για τον Μίτσελ

Οι Πείσερς έκαναν «περίπατο» απέναντι στους Χόρνετς με τελικό σκορ 122-97. Κορυφαίοι για την Ιντιάνα ήταν οι Άρον Νίσμιθ με 16 και Μπεν Μάθουριν με 15. Όσο για τους ηττημένους Χόρνετς, ο μόνος που ξεχώρισε ήταν ο Τέρι Ροζίερ με 18.

Το ντεμπούτο του στην preseason με την φανέλα των Καβαλίερς έκανε ο Ντόνοβαν Μίτσελ, αλλά οι Σίξερς του χάλασαν το «πάρτι» κερδίζοντας με 113-112. Ο σταρ του Κλίβελαντ τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους, 5 ασίστ και 6/9 σουτ εντός πεδιάς. Από την άλλη πλευρά, ο πολλά υποσχόμενος τριτοετής γκαρντ Ταϊρίς Μάξι πέτυχε 21 πόντους, τον ακολούθησε ο Μόντρεζ Χάρελ με 13 πόντους.

Στη Βοστώνη ο αγώνας ανάμεσα σε Σέλτικς και Ράπτορς, θύμισε κάτι από playoffs αφού οι δυο ομάδες για να «λύσουν» τις διαφορές τους χρειάστηκαν να οδηγηθούν στο έξτρα πεντάλεπτο. Εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι έκαμψαν την αντίσταση των γηπεδούχων και κέρδισαν με τελικό σκορ 125-119. Ο Πάσκαλ Σιάκαμ σημείωσε 13 πόντους σε 23 λεπτά, ενώ 13 είχε από τον πάγκο και ο Τζος Τζάκσον. Για τους Κέλτες 23 σκόραρε ο Τζέιλεν Μπραουν με 3/6 τρίποντα.

Οι Μάβερικς συνεχίζουν πορεύονται χωρίς τον σούπερσταρ που ακούει στο όνομα Λούκα Ντόνσιτς, αλλά το γεγονός αυτό δεν φαίνεται να τους επηρεάζει αφού νίκησαν τους νεαρούς Θάντερ με 98-96. Δεκαέξι πόντους είχε για το Ντάλας ο «νεοαποκτηθέντας» Κρίστιαν Γουντ, οποίος κατέβασε και 13 ριμπάουντ. Επίσης ντεμπούτο με τους Μάβερικς έκανε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος ήταν άστοχος με 0/5 τρίποντα αλλά «κατέβασε» 4 ριμπάουντ. Ο Τζος Γκίντι για τους Θάντερ σημείωσε 13 πόντους.

Τέλος η ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς συνεχίζει να απογοητεύει και να μην πείθει αφού ηττήθηκε με σκορ 119-115 από τους Σανς. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση έχοντας 11 πόντους με 2/2 τρίποντα, αλλά στον υπόλοιπο αγώνα έπεσε η απόδοση του και τελείωσε με μόλις 12 πόντους. Ο Λεμπρόν σταθερός όπως πάντα με 23 και 4 ασίστ. Ο Ντέβιν Μπούκερ μέτρησε 23 πόντους αλλά με το πενιχρό 35% στα σουτ εντός πεδιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ