aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΜπακς: Τέλος και επίσημα ο Καλαϊτζάκης

Μπακς: Τέλος και επίσημα ο Καλαϊτζάκης

Οι Μπακς αποφάσισαν να τελειώσουν τη συνεργασία τους με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη και επισημοποίησαν το… διαζύγιο. Στη θέση του ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ουες Μάθιους που βρέθηκε και την σεζόν 2019-20 στην ομάδα.

Ο Έλληνας περιφερειακός μέτρησε 1.8 πόντους μ.ο σε 5 λεπτά που βρισκόταν στο παρκέ. Τις τελευταίες ημέρες είχε βρεθεί στην θυγατρική ομάδα των «Ελαφιών», τους Ουισκόνσιν Χερντ.

Μπήκε στη λίστα των waivers, από όπου όποια ομάδα θέλει μπορεί να τον κάνει δικό της εντός τριών ημερών, προσφέροντας του ίδιο συμβόλαιο με του Μιλγουόκι. Αν δεν βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος, τότε ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος και θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τα… ελάφια προτίμησαν να πάνε σε μια πιο έμπειρη και δοκιμασμένη λύση από ΝΒΑ, αφού ο Μάθιους βρίσκεται στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη από το 2009, έχοντας παίξει σε Τζαζ, Μπλέιζερς, Μάβερικς, Νικς, Πέισερς, Μπακς και Λέικερς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ