aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΜπακς: Στα $4 εκατ. η ετήσια αμοιβή του Γκρίφιν, οι Μπορέγκο και Στοτς υποψήφιοι βοηθοί

Μπακς: Στα $4 εκατ. η ετήσια αμοιβή του Γκρίφιν, οι Μπορέγκο και Στοτς υποψήφιοι βοηθοί

Η εποχή του Έιντριαν Γκρίφιν στους Μιλγουόκι Μπακς έχει ήδη ξεκινήσει. Έστω και ανεπίσημα, αφού η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχει ανακοινωθεί.

Αυτό δεν εμποδίσει τον νέο προπονητή της ομάδας, στην οποία αγωνίζεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να έχει μία πολυάσχολη εβδομάδα, συμμετέχοντας σε διάφορες προπονήσεις, αλλά και σε δοκιμές παικτών που θα συμμετάσχουν στο NBA Draft.

Σύμφωνα με το Athletic, ο Γκρίφιν έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τους Μπακς, με την ετήσια αμοιβή του να φτάνει στα 4 εκατομμύρια δολάρια.

Παράλληλα, οι Μπακς τσεκάρουν και την αγορά για να στελεχώσουν το επιτελείο του, με τους Τζέιμς Μπορέγκο (ήταν στη λίστα και για πρώτος προπονητής) και Τέρι Στοτς (άλλοτε στους Μπλέιζερς) να είναι οι κορυφαίοι υποψήφιοι.

Πάντως, είναι δεδομένο ότι οι βοηθοί του Μάικ Μπούντενχολζερ είχαν τα δικά τους συμβόλαια με τους Μπακς, κάτι που σημαίνει ότι η αποχώρησή του δεν σημαίνει αυτόματα και τη δική τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ