aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΑπλοί, λιτοί και… ανώτεροι οι Νάγκετς, μία νίκη μακριά από το δαχτυλίδι

Απλοί, λιτοί και… ανώτεροι οι Νάγκετς, μία νίκη μακριά από το δαχτυλίδι

Ένας τελικός που κρίθηκε από την ανωτερότητα. Επί 48 λεπτά στο παρκέ οι Νάγκετς έδειξαν ότι είναι καλύτερη ομάδα. Χωρίς ο Γιόκιτς να κάνει εντυπωσιακό triple-double, χωρίς ο Μάρεϊ να βγάλει… λαγούς από το καπέλο, αλλά με πέντε παίκτες διψήφιους, το Ντένβερ κάνει προετοιμασία για παρέλαση πρωταθλητών, μιας και απέχει μία νίκη από τον τίτλο. Με το 95-108 στο Game 4 των τελικών κόντρα στους Χιτ να έρχεται περισσότερο άνετα από όσο περίμενε κανείς, οι Νάγκετς πλέον θέλουν να κλείσουν τη σειρά στην έδρα τους για το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Αυτήν τη φορά πρώτος τους σκόρερ ήταν ο Άαρον Γκόρντον. Ο φόργουορντ που πήρε όσες μπάλες του πάσαρε ο Γιόκιτς, αλλά σκόραρε και με τον δικό του τρόπο, πάνω από τη στεφάνη για να γράψει 27 με 11/15 εντός παιδιάς, μαζί με 6 ασίστ και 6 ριμπάουντ, δίπλα στα 2 κλεψίματά του. Ο Σέρβος σταρ έγραψε ένα ταπεινό για εκείνον 23/12/4, ενώ ο Μπρους Μπράουν πέτυχε 21, με τον Μάρεϊ να έχει double-double 15 πόντων και 12 ασίστ.

Από την πλευρά των ηττημένων, ο Λαβ ήταν συγκινητικός για όσο μπόρεσε. Η εμπειρία του τον έφερε στους 12 πόντους, κρατώντας μόνος του στην τρίτη περίοδο. Ο Μπάτλερ σταμάτησε στο 25/7/7 αλλά έχασε κρίσιμα σουτ, ενώ ο Αντεμπάγιο είχε καλή παρουσία μεν με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ, αλλά και 8 λάθη στη στατιστική του. Θετικός και ο Λάουρι από τον πάγκο, όμως οι Χιτ είχαν περισσότερο εκλάμψεις παρά λύσεις και έτσι δεν ήταν δυνατό να πετύχουν μία ακόμα ανατροπή.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ