aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΑντετοκούνμπο: «Θα ξεσκιστώ και θα επιστρέψω καλύτερος»! (vid)

Αντετοκούνμπο: «Θα ξεσκιστώ και θα επιστρέψω καλύτερος»! (vid)

Ο αποκλεισμός από τους Ράπτορς μπορεί να πλήγωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σίγουρα, όμως, τον πείσμωσε, ώστε να επιστρέψει δριμύτερος του χρόνου!

​Ο «Greek Freak» ρωτήθηκε στη Συνέντευξη Τύπου τι θα κάνει το καλοκαίρι και απάντησε: «Θα γυρίσω σπίτι, θα περάσω χρόνο με την οικογένειά μου. Μετά, θα δουλέψω με το προπονητικό επιτελείο, θα δω τι μπορούμε να κάνουμε ομαδικά και ατομικά. Είμαι πολύ περήφανος, γίνομαι καλύτερος το καλοκαίρι, θα δουλέψω στα απαραίτητα πράγματα, θα ακούσω τους προπονητές μου. Θα ξεσκιστώ και θα γυρίσω καλύτερος παίκτης και συμπαίκτης του χρόνου».

Όσο για τον Λέοναρντ σχολίασε: «Μπορείς να το πεις αυτό από τον τρόπο που έπαιζε, όχι μόνο από την δική μας σειρά, αλλά και από την προηγούμενη. Έχει τόση υπομονή, ξέρει ακριβώς τι θα κάνει, έχει αυτοπεποίθηση κι εμπειρία. Έχει παίξει σε τελικούς πολλές φορές. Ήταν πολύ δύσκολος στο μαρκάρισμα για εμάς».

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να κυκλοφορούμε την μπάλα και να εκτελούμε. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε ριμπάουντ κι εύκολους πόντους στο τρανζίσιον. Δεν νομίζω πως πρέπει να αλλάξει κάτι. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Αυτό έκανα και τώρα και όλο το χρόνο. Στο τέλος, προσπαθώ να είμαι επιθετικός. Προφανώς το 2-0 δεν σήμαινε τίποτα. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι ομαδικά και ατομικά. Είναι η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού. Θα γίνουμε καλύτεροι και θα επιστρέψουμε του χρόνου. Θα χτίσουμε πάνω σε αυτό που είχαμε φέτος κι ελπίζω πως θα είμαστε και στην ίδια κατάσταση του χρόνου. Μου αρέσει να παίζω. Εμπιστεύομαι τον προπονητή μου, τον τρόπο που με χρησιμοποιούσε. Δεν χρειάζεται να του λέω εγώ πότε να με βάζει, ειδικά σε τέτοια ματς. Δεν μπορείς να χάνεις την εμπιστοσύνη σου, ειδικά σε ένα ματς, όπως το έκτο. Θέλω να παίζω όσο πιο πολύ γίνεται προφανώς και εγώ κι οι συμπαίκτες μου να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ