aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤΒαρεζάο: «Μην πιστέψει η Ελλάδα πως έχει ήδη κερδίσει»

Βαρεζάο: «Μην πιστέψει η Ελλάδα πως έχει ήδη κερδίσει»

Αν και δεν παραγνωρίζει τη (θεωρητική) ανωτερότητα της Ελλάδας, ο Άντερσον Βαρεζάο δεν χάνει την πίστη του στις δυνατότητες της Βραζιλίας να της βάλει δύσκολα στη σημερινή τους αναμέτρηση.

«Ξέρουμε πως η Ελλάδα έχει πολύ δυνατή ομάδα, γνωρίζονται καλά μεταξύ τους παίζοντας πολύ καιρό μαζί και διαθέτουν τον MVP του ΝΒΑ. Όμως είμαστε καλά προετοιμασμένοι και πρέπει να μας σεβαστούν. Σίγουρα υπερτερούν, αλλά ξέρουμε καλά τις δυνατότητές μας και τι μπορούμε να κάνουμε στο παρκέ. Αν μπουν στον αγώνα πιστεύοντας πως έχουν ήδη κερδίσει, τα πράγματα μπορεί να γίνουν δύσκολα γι’ αυτούς», τόνισε ο σέντερ της Φλαμένγκο.

Όσο για την αντιμετώπιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο; «Ξέρουμε καλά τι μπορεί να κάνει ο Γιάννης. Δεν επελέγη τυχαία MVP στο ΝΒΑ. Είναι ένας παίκτης που παίζει με πολλή αυτοπεποίθηση, με πολύ πάθος και το μεταδίδει αυτό σε όλη την ομάδα του. Εμείς θα προσπαθήσουμε με τα μέσα που διαθέτουμε και τη στρατηγική του προπονητή μας να τον περιορίσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό», ανέφερε ο 37χρονος σέντερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ