aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤΣτο ρελαντί νίκη επί της Ιαπωνίας για την Τουρκία

Στο ρελαντί νίκη επί της Ιαπωνίας για την Τουρκία

Ο Ουίλμπεκιν δεν αγωνίστηκε αλλά η Τουρκία δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Ιαπωνία. Στο πρώτο της παιχνίδι στο Μουντομπάσκετ της Κίνας νίκησε 86-67 με τον Ιλιασόβα να είναι ο καλύτερος του αγώνα με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Οι Τούρκοι ήταν ανώτεροι από την πρώτη στιγμή της αναμέτρησης, έχτισαν μια διαφορά ανώτερη των 10 πόντων από τα πρώτα λεπτά και στη συνέχεια τη διατήρησαν φτάνοντας –τελικά- στην επικράτηση.

Από το 10’ το σκορ είχε διαμορφωθεί στο 28-12 υπέρ της Τουρκίας και η μικρή προσπάθεια της Ιαπωνίας να μειώσει δεν έφερε αποτέλεσμα. Η δεύτερη περίοδο έληξε 23-19 υπέρ των Ιαπώνων με τη διαφορά να πέφτει στους 12 στο ημίχρονο.

Ωστόσο στη συνέχεια με την βοήθεια των Οσμάν και Κορκμάζ στο σκοράρισμα οι γείτονες έφτασαν στους 18 τους πόντους που τους χώριζαν από τους Ιάπωνες,. Τελικά, το ματς έληξε με 86-67 με τους παίκτες του Ουφούκ Σαρίτσα να παίρνουν το πρώτο τους καλό αποτέλεσμα στη διοργάνωση.

Εκτός του Ιλιασόβα καλοί –για την Τουρκία- ήταν και οι Μαχμούτογλου με 17π. και Οσμάν με 12. Για τους Ιάπωνες ανώτερος ο Χατσιμούρα με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ