aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤΙσπανία και Ρούμπιο, «πάτησαν» την Αργεντινή

Ισπανία και Ρούμπιο, «πάτησαν» την Αργεντινή

Σημαντικά συμπεράσματα έβγαλαν Ισπανία και Αργεντινή, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας. Σε φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες, οι Ίβηρες επικράτησαν με σκορ 84-76, δείχνοντας το πόσο έτοιμοι είναι να αντιμετωπίσουν έναν ισχυρό αντίπαλο.

Από την άλλη, οι Αργεντίνοι παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο ένα μικρό σερί (9-0) των Ισπανών στο τελευταίο λεπτό, τους στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό που στοίχισε στους Λατινοαμερικάνους ήταν τα μόλις 4/21 (19%) τρίποντα που σημείωσαν.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι δυο ομάδες ξεκίνησαν έχοντας ως προτεραιότητα τους το επιθετικό κομμάτι κάτι που αποτυπώθηκε και από το (25-23) της πρώτης περιόδου. Στην συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε αισθητά μιας και οι δυο ομάδες δεν είχαν μεγάλη ευστοχία σε κανένα τομέα.

Στο δεύτερος μέρος, το σύνολο του Σέρχιο Ερνάντεζ «μπήκε» καλύτερα στο παρκέ προσπερνώντας για πρώτη φορά για έναν πόντο με το κλείσιμο του τρίτου δεκαλέπτου. Η τέταρτη και τελευταία περίοδος ανήκε κατά κράτος στην Ισπανία, η οποία με ένα σερί λίγο πριν το τέλος εξασφάλισε την νίκη.

Από τους νικητές ξεχώρισε ο συγκλονιστικός Ρίκι Ρούμπιο ο οποίος πήρε από το χέρι τους «Φούριας Ρόχας» με 25 πόντους και 8 ασίστ, ενώ για τους ηττημένους ο γερόλυκος αλλά σταθερή αξία Λουίς Σκόλα, σημείωσε 24 πόντους δείχνοντας ότι εν απουσία Καμπάτσο είναι εκεί.

Δεκάλεπτα: 25-23, 42-37, 57-58, 84-76

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ