aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Νέα | Αθλητικές Ειδήσεις ΜπάσκετΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤ«Η Φενέρ θέλει Πρίντεζη και Άιβερσον»!

«Η Φενέρ θέλει Πρίντεζη και Άιβερσον»!

Σε αναζήτηση ψηλών θα προβεί η Φενέρμπαχτσε, στην περίπτωση που αποχωρήσουν για το NBA οι Βέσελι και Ούντο, με τους Πρίντεζη και Άιβερσον να είναι πολύ ψηλά στη λίστα της σύμφωνα με τους Τούρκους!

«Φωτιές» στο Twitter άναψε ένας Τούρκος δημοσιογράφος! Συγκεκριμένα, οι Γιαν Βέσελι και Έκπε Ούντο αναμένεται να ψάξουν την επιστροφή στους στο NBA, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, με τη Φενέρμπαχτσε όμως να έχει έτοιμο το Plan B!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Τούρκο δημοσιογράφο, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς φέρεται να έχει πολύ ψηλά στη λίστα της για να τους αντικαταστήσει, τον «υπαρχηγό» του Ολυμπιακού, Γιώργο Πρίντεζη και τον σέντερ της Πινάρ Καρσίγιακα, Κόλτον Άιβερσον.

Βέβαια, όσον αφορά τον «Πρι», το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Τουρκία είναι δύσκολο, καθώς αφενός έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας και αφετέρου δεν φαίνεται να «ψήνεται» ιδιαίτερα να αφήσει την ομάδα του Πειραιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ