aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΞέσπασε επί της Γαλατασαράι ο Παναθηναϊκός

Ξέσπασε επί της Γαλατασαράι ο Παναθηναϊκός

Με εμφατικό τρόπο ο Παναθηναϊκός Superfoods επέστρεψε στις νίκες καθώς επιβλήθηκε με 85-58 της Γαλατάσαραϊ στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της EuroLeague.

Μετά την απογοητευτική εικόνα στη Βαρκελώνη, οι «πράσινοι» δεν ήθελαν μόνο τη νίκη αλλά και την καλή εμφάνιση. Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ αντέδρασαν κόντρα στην Γαλατά και με εξαίρεση ένα σημείο στη δεύτερη περίοδο, έκαναν όσα έπρεπε για να είναι εύκολο το βράδυ με στόχο να έρθει η έκτη νίκη στη διοργάνωση.

Στα σημαντικά που κρατάει ο τεχνικός του «τριφυλλιού» από την άνετη επικράτηση είναι η απόδοση του Μάικ Τζέιμς στο δεύτερο μέρος καθώς έδειξε πως ανεβάζει ρυθμούς, όπως φυσικά και του Κένι Γκάμπριελ ο οποίος έπαιξε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης αποδεικνύοντας πως μπαίνει στο κλίμα του «τριφυλλιού. Φυσικά στα συν είναι η εξαιρετική άμυνα που κράτησε πολύ χαμηλά τους φιλοξενούμενους. Πλέον οι «πράσινοι», μετά το ματς με την ΑΕΚ στοχεύουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Φενέρμπαχτσε την επόμενη αγωνιστική.

Ο Κρις Σίνγκλετον ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ 1 ασίστ, 3 κλεψίματα, 6 κερδισμένα φάουλ και 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Πέρα όμως, από τους αριθμούς ο Αμερικανός σέντερ ήταν εντυπωσιακός στο κομμάτι της άμυνας. Σωστός σε όλες τις αλλαγές και ήταν εκείνος που έδωσε το σύνθημα για να τελειώσει το ματς στο τρίτο δεκάλεπτο.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 39-31, 64-45, 85-58.

Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον 13 (7 ριμπ.), Νίκολς 9 (1), Ρίβερς 14 (2), Τζέιμς 13, Φώτσης, Παππάς, Φελντέιν 4, Χαραλαμπόπουλος, Γκάμπριελ 14 (2), Μπουρούσης 4 (8 ριμπ..), Καλάθης 14 (7/9 δίπ.).

Γαλατάσαραϊ: Σμιθ 9, Πρέλντζιτς, Μίτσοφ 6, Τάιους 6, Κορκμάζ 5 (1), Τόμσον 6, Σιλμπ 15 (3), Αράρ 2, Γκιουλέρ 8 (4/11 σουτ), Ντίμπλερ, Κοκσάλ 1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ