aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE«Βόμβα» με Λάνγκφορντ ο Παναθηναϊκός!

«Βόμβα» με Λάνγκφορντ ο Παναθηναϊκός!

Μια ανάσα από μία πολύ σημαντική μεταγραφή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός!

Όπως αποκάλυψε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 o Δημήτρης Κοντός, οι πράσινοι είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουν τη βόμβα του φετινού καλοκαιριού και να κάνουν δικό τους τον «μπόμπερ» Κιθ Λάνγκφορντ.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ των πρασίνων, το τριφύλλι βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με τον Αμερικάνο γκαρντ, με τη συμφωνία που θα έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2019 να φαντάζει προ των πυλών.

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους σκόρερ των τελευταίων χρόνων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ (2014,2017 πρώτος σκορερ της Ευρωλίγκας), με την καλύτερή του σεζόν βάσει αριθμών να είναι το 2016-17 με τη φανέλα της Ούνιξ Καζάν, όπου σε 28 παιχνίδια είχε 21.8 πόντους μέσο όρο.

Ο Λάνγκφορντ αποτέλεσε διακαή πόθο του Πασκουάλ, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να ικανοποιούν την επιθυμία του Καταλανού τεχνικού και να προσθέτουν στο ρόστερ της ομάδας ένα επιθετικό… υπερόπλο. Την περσινή περίοδο ο 35χρονος ξεκίνησε τη χρονιά στην κινεζική Σενζέν, ωστόσο το χειμώνα μετακινήθηκε στη Μακάμπι Ρισόν με την οποία σε 12 ματς είχε 17,8 πόντους ανά παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ