aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΒόλτα της Φενέρ στο Μιλάνο και με το ένα πόδι εκτός η Αρμάνι!

Βόλτα της Φενέρ στο Μιλάνο και με το ένα πόδι εκτός η Αρμάνι!

Η αποτυχία της σεζόν ανήκει στην Αρμάνι Μιλάνο! Παρά το γεγονός ότι έπαιζε χωρίς 4 βασικούς, η Φενέρ έκανε πλάκα στην Ιταλία (90-104) και η ομάδα του Πιανιτζάνι είναι με το ένα πόδι εκτός 8άδας.

Το… χρυσό βατόμουρο της φετινής Euroleague είναι πολύ κοντά να πάρει «σπίτι» της η Αρμάνι Μιλάνο, αφού παρά τον πακτωλό εκατομμυρίων που έριξε και τη φετινή σεζόν και έχοντας στο ρόστερ της παίκτες όπως οι Τζέιμς, Νάναλι, Νέντοβιτς, Μίτσοφ, Κουζμίνσκας, Τζέρελς, Ταρζέφσκι είναι ένα βήμα πριν από τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι Ιταλοί παρά το γεγονός ότι φιλοξένησαν μία παντελώς αδιάφορη Φενέρ που δεν είχε τους Σλούκα, Βέσελι, Λοβέρν και Γκούντουριτς στη σύνθεσή της, ηττήθηκαν πανεύκολα με 104-90 και η 8άδα φαντάζει αυτή τη στιγμή πολύ μακρινή.

Ο λόγος; Η Αρμάνι έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στην έδρα της ισχυρής Εφές και παράλληλα ελπίζει σε γκέλες των υπολοίπων,

Κορυφαίοι για την ομάδα του Ομπράντοβιτς ήταν οι Μπόμπι Ντίξον (23 π.),, Νίκολα Κάλινιτς (22 π.) και Έρικ Γκριν (12 π.), ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ από τους γηπεδούχους διασώθηκαν οι Νάναλι (26 π.), Τζέρελς (20 π.) και Μίτσοφ (15 π.)

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, η Φενέρ είχε το προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, φτάνοντας μάλιστα και σε διψήφιες διαφορές. Από την πλευρά της η Αρμάνι έδειξε αντίδραση στα τέλη της 3ης περιόδου (66-69), αλλά στην 4η περίοδο η Φενέρ πάτησε γκάζι.

Με τους Κάλινιτς και Ντουβερίογλου να «πυροβολούν» από παντού η διαφορά επανήλθε σε διψήφια τιμή μέχρι και στους 19 πόντους (81-100), με τη Φενέρ να φτάνει άνετα στο διπλό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ