aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΒεζένκοβ: Στο ΣΕΦ ο προπονητής των Κινγκς για το Ολυμπιακός-Φενέρ

Βεζένκοβ: Στο ΣΕΦ ο προπονητής των Κινγκς για το Ολυμπιακός-Φενέρ

Άρωμα ΝΒΑ θα έχει το κρίσιμο Game 5 του Ολυμπιακού με τη Φενέρ στο ΣΕΦ την Τρίτη 9/5 για τα play-offs της Euroleague. Πέρυσι ο Κέβιν Ντουράντ (όπως και η ηθοποιός Έμα Στόουν) βρέθηκε στο γήπεδο του Ολυμπιακού για το ματς κόντρα στη Μονακό. Φέτος είναι η σειρά του head coach των Κινγκς, Μάικ Μπράουν να έρθει στο ΣΕΦ φυσικά για τον Σάσα Βεζένκοβ, του οποίου τα δικαιώματα στο ΝΒΑ ανήκουν στους Κινγκς (το buy out για το ΝΒΑ έχει πάρει περίπου στο 1.5 εκατ με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Σάσα με τους ερυθρόλευκους).

Η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει πόσο πολύ θέλουν τον Βούλγαρο φόργουορντ στο Σακραμέντο ενόψει της νέας σεζόν και έτσι γίνεται ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Πειραιωτών να τον κρατήσουν στην Ελλάδα. Στο παρελθόν τον Σάσα έχουν δει από κοντά και οι assistants του Μπράουν, έχοντας σχηματίσει την άποψη τους για τον παίκτη.

Οι Κινγκς είναι μια ομάδα που αναπτύσσεται και φέτος έκανε μια καταπληκτική σεζόν στο ΝΒΑ, τερματίζοντας 3η στη regular season, όμως στα play-offs έπεσε πάνω στους περσινούς πρωταθλητές Γουόριορς και αποκλείστηκε στο Game 7 χάρη στη ματσάρα του Κάρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ