aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΒατούτιν: «Παίξαμε στον πιο δύσκολο όμιλο στην ιστορία της Ευρωλίγκας»

Βατούτιν: «Παίξαμε στον πιο δύσκολο όμιλο στην ιστορία της Ευρωλίγκας»

Από τον πιο δύσκολο όμιλο του Top16, στην ιστορία της Ευρωλίγκας, κατάφερε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να προκριθεί ως πρώτη στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπως δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν.

Η πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και μάλιστα ως πρώτη αποτελεί… άθλο για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς συμμετείχε στον πιο δύσκολο όμιλο στην ιστορία της διοργάνωσης στη φάση του Top16, σύμφωνα με τον Αντρέι Βατούτιν.

«Πήραμε την πρώτη θέση στον πιο δύσκολο όμιλο του Top16 που έχει προκύψει στην ιστορία της Ευρωλίγκας, ενώ καταφέραμε να βγάλουμε εις πέρας αυτόν τον μαραθώνιο χωρίς μεγάλες απώλειες και παίζοντας θεαματικό μπάσκετ. Γι’ αυτό και πήραμε το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά», δήλωσε αρχικά ο Αντρέι Βατούτιν στην ιστοσελίδα «itar-tass» και πρόσθεσε:

«Προσωπικά δεν θυμάμαι να έχει υπάρξει παρόμοιο γκρουπ, όπου την τελευταία αγωνιστική θα έπαιζαν για την πρόκρισή τους μεγάλες ομάδες όπως Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός, αλλά και με μία Χίμκι πιο δυνατή από ποτέ. Η Ρεάλ είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι που κατέκτησε την Ευρωλίγκα, ενώ ο Γιουλ απέρριψε πολύ μεγάλη πρόταση των Ρόκετς για να παραμείνει. Μάλιστα Ρεάλ και Ολυμπιακός είχαν τεθεί αντιμέτωποι στον περσινό τελικό».

Και συνέχισε με τους τραυματίες ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ: «Με ανησυχούν οι τραυματισμοί των Φρίλαντ και Χριάπα που δεν θα παίξουν στα προημιτελικά. Ελπίζω να είναι έτοιμοι σύντομα και να μην προκύψει άλλος τραυματισμός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ