aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΤζόρτζεβιτς: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Τζόρτζεβιτς: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για τους αγώνες με τη Λαμποράλ Κούτσα, για τα προημιτελικά της Euroleague. Ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του, κατά την αναχώρηση της αποστολή για τη Βιτόρια, να μάχονται σε κάθε φάση, γιατί οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά στη συγκεκριμένη σειρά.

Χαρακτηριστικά, ο Τζόρτζεβιτς τόνισε από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: «Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουμε σε μια σειρά playoffs. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για κάθε μπάλα, για κάθε κατοχή, για κάθε ριμπάουντ… Γιατί όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας και η ομάδα που θα τα καταφέρει όλα αυτά τα πράγματα θα κερδίσει τη σειρά. Οι αντίπαλοί μας είναι πραγματικά καλοί και από τη δική μας πλευρά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να παίξουμε έξυπνα, με αυτοπεποίθηση».

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης υπογράμμισε: «Είμαστε στα playoffs και τα πράγματα είναι διαφορετικά από την κανονική περίοδο ή το Top 16. Θα πρέπει να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε καλά πως οι αντίπαλοί μας είναι πολύ καλοί, παίζουν στην έδρα τους και έχουν ενθουσιασμό, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και έτοιμοι να παίξουμε έξυπνα και να πολεμήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ