aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΤσους Ματέο: «Μπασκετική μηχανή ο Ολυμπιακός - Θα κάνουμε τα πάντα για τον τίτλο»

Τσους Ματέο: «Μπασκετική μηχανή ο Ολυμπιακός – Θα κάνουμε τα πάντα για τον τίτλο»

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Τσους Ματέο στην συνέντευξη Τύπου του μεγάλου Τελικού της Ευρωλίγκας. Ο Ισπανός τεχνικός έκανε λόγο για μια μπασκετική μηχανή, στάθηκε στις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε η Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκεται… εδώ και κατέληξε ότι όλοι στην ομάδα θα κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στον τελικό. Για εμένα είναι μεγάλη τιμή για εμένα να βρίσκομαι στον τελικό ως προπονητής με τη Ρεάλ και να τίθεμαι απέναντι σε έναν προπονητή και μια ομάδα, όπως ο Μπαρτζώκας και ο Ολυμπιακός.
Είναι μια μπασκετική μηχανή. Παίζει σταθερά, γνωριζει ο ένας τον άλλο πολύ καλά.

Είναι ευχαρίστηση και τιμή για μένα να είναι απέναντι στον κοουτς Μπαρτζώκα, έναν προπονητή αναφορά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και μεγάλο κύριο των πάγκων. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για εμάς να έρθουμε στον τελικό μετά από σκληρή μάχη, με τραυματισμούς, προβλήματα, κακέ στιγμές στην σεζον. Τώρα όμως είμαστε στον τελικό στην πιο σκληρή κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας.

Ονειρευόμασταν να είμαστε εδώ και τώρα ονειρευόμαστε και για το παιχνίδι αυτό. Οι παίκτες μου έχουν παλέψει πολύ αυτόν τον μήνα για να είναι εδώ και δεν θα σταματήσουμε τώρα. Θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου», ανέφερε ο Τσους Ματέο στην πρώτη του τοποθέτηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ