aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρομακτική Χίμκι, πάτησε την Ρεάλ στη Μόσχα

Τρομακτική Χίμκι, πάτησε την Ρεάλ στη Μόσχα

Χωρίς να επιτρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης να πιστέψει έστω και ένα λεπτό ότι μπορεί να αποφύγει την ήττα, σε ένα ματς που η διαφορά έφτασε ακόμα και το +24, η Χίμκι πανηγύρισε σπουδαία εντός έδρας νίκη απέναντι στην «βασίλισσα» με 102-94 για την 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Πλέον μετά και το σημερινό αποτέλεσμα οι νικητές ανέβηκαν στην όγδοη θέση (9-11) και μπήκαν σε τροχιά playoffs, την ώρα που το σύνολο του Πάμπλο Λάσο παρέμεινε στην δεύτερη θέση (15-5) πίσω από την Εφές.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Αλεξέι Σβεντ με 21 πόντους, ενώ από την άλλη πλευρά ξεχώρισε ο Τζόρνταν Μίκι με 20.

Το ματς

Με την ευστοχία τους να είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με +11 (55-44). Η παρέα του Σβεντ, ο οποίος επανήλθε στα ασύλληπτα ποσοστά τριών πόντων τα οποία τον έκαναν γνωστό, έκανε ότι ήθελε στο παρκέ, την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έδειχνε ικανή να ακολουθήσει την επιθετική «παραγωγή» της Χίμκι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε κάπως ισορροπημένα, αφού οι δυο ομάδες σκόραραν αμφότερες από 25 πόντους στην τρίτη περίοδο, με την διαφορά υπέρ των Ρώσων να παραμένει σε διψήφιο νούμερο. Στην τέταρτη περίοδο χρειάστηκαν κάτι παραπάνω από τέσσερα λεπτά ώστε η «βασίλισσα» να βρει στόχο. Η Χίμκι από την άλλη βρήκε την ευκαιρία και με ένα 13-0 «άνοιξε την ψαλίδα» στο +24. Από εκεί και πέρα ο υπόλοιπος χρόνος που απέμενε ήταν απλά διαδικαστικός, μιας και όλα είχαν κιρθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ