aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΤρίτη φορά MVP ο Ντε Κολό

Τρίτη φορά MVP ο Ντε Κολό

Ο Νάντο ντε Κολό αναδείχτηκε ΜVP της 18ης αγωνιστικής, τίτλος που του απονέμεται για τρίτη φορά (3η και 6η αγωνιστική) τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Γάλλος διεθνής γκαρντ σημείωσε 26 πόντους (8/9 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 7/8 ελεύθερες βολές) στη νίκη 85-64 της ΤΣΣΚΑ επί της Μπάμπεργκ στη Μόσχα, συγκεντρώνοντας 35 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Με την επίδοση του αυτή ο ντε Κολό ισοφάρισε το φετινό ατομικού ρεκόρ του! Κι ενώ έμεινε εκτός παρκέ για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός, ο Νάντο ντε Κολό επέστρεψε δριμύτερος και ορεξάτος.

Ο ίδιος δήλωσε μετά το θετικό αποτέλεσμα επί της γερμανικής ομάδας: «Όταν μας λείπουν ο Μίλος (σ.σ. Τεόντοσιτς) και ο Κόρι (σ.σ. Χίγκινς), πρέπει να ανεβούμε οι υπόλοιποι επίπεδο και να κάνουμε το κάτι παραπάνω για την ομάδα». Πλέον, έχει μέσο όρο 19,9 πόντους (2ος στη διοργάνωση), 3,6 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ. Στη 2η θέση βρίσκεται και στην αξιολόγηση με 22,2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ