aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΤρίποντη... εκτέλεση και νίκη «γοήτρου» για την ΤΣΣΚΑ!

Τρίποντη… εκτέλεση και νίκη «γοήτρου» για την ΤΣΣΚΑ!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε περισσότερο… κίνητρο στον μικρό τελικό του Final Four της Ευρωλίγκας και δίχως να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο του αγώνα επικράτησε με 94-70, κατακτώντας την τρίτη θέση στο Final Four της Πόλης.

Στην τέταρτη θέση οι Μαδριλένοι, που έδειχναν πως δεν είχαν δυνάμεις σε κανένα σημείο του αγώνα, ώστε να κοντράρουν την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Η ΤΣΣΚΑ ξεκίνησε δυναμικά και γρήγορα έφτασε την διαφορά σε διψήφια νούμερα, κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο 23-10. Ίδια κατάσταση και στο δεύτερο δεκάλεπτο με την ΤΣΣΚΑ να είναι η απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης και την Ρεάλ να μην μπορεί να βρει λύσεις. Έτσι το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη μπροστά με 45-32.

Η Ρεάλ προσπάθησε να ρίξει την διαφορά κάτω από τους 10 στο δεύτερο ημίχρονο και για λίγο μπόρεσε να φτάσει στο -8. Στη συνέχεια όμως η ΤΣΣΚΑ βελτίωσε την άμυνα της και άνοιξε ξανά την… ψαλίδα, με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται το 69-56. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα με τις δύο ομάδες να κάνουν ουσιαστικά συντήρηση δυνάμεων και την ΤΣΣΚΑ να κατακτά την νίκη με 94-70 και μαζί την τρίτη θέση.

Τα δεκάλεπτα: 10-23, 32-45, 56-69, 70-94.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ