aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΤρέλα των φίλων του Παναθηναϊκού, sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 10 μέρες πριν...

Τρέλα των φίλων του Παναθηναϊκού, sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 10 μέρες πριν το τζάμπολ!

Μπορεί το μεγάλο ντέρμπι για την 16η αγωνιστική της Euroleague να είναι προγραμματισμένο για τις 30/12 ωστόσο οι φίλοι των «πρασίνων» φρόντισαν να «εξαφανίσουν» τα μαγικά χαρτάκια του αγώνα 10 ημέρες πριν από το τζάμπολ.

Αυτό είναι το πρώτο sold out που ανακοίνωσε η «πράσινη» ΚΑΕ για τη φετινή σεζόν και δη στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» που θα διεξαχθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Μέχρι στιγμής Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν διασταυρώσει δύο φορές τα ξίφη τους για τη σεζόν 2022-23, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει για το Super Cup στη Ρόδο και το πρωτάθλημα της Basket League στο ΣΕΦ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με αντίπαλο τoν Ολυμπιακό (30/12, 21.00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague, δέκα ημέρες πριν τη διεξαγωγή της!

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ευχαριστούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη στήριξη και είμαστε βέβαιοι πως θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας με τον δικό του, μοναδικό τρόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ