aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΤον... εκτέλεσε!

Τον… εκτέλεσε!

Ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, κόντρα στην Γαλατασαράι, στο ΣΕΦ, στο πρώτο ημίχρονο και έδειχνε ικανός να προσθέσει μία ακόμα νίκη στο… σακούλι. Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα άλλαξαν, όμως και η «τσιμ μπομ» εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ανατρέποντας πλήρως το σκηνικό για το τελικό 80-71 της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Μεγάλο πρωταγωνιστές των νικητών οι Μίτσοβ και Ντέι, που έκαναν μεγάλη… ζημιοά στην «ερυθρόλευκη» άμυνα. Προσπαθούσε… μόνος ο Έρικ Γκριν, την στιγμή που ο Βασίλης Σπανούλης δεν είχε το καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία. Παράλληλα, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πήρε τον… αέρα των Πειραιωτών, καθώς μέτρησε δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην φετινή Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου φαινόταν να κάνει υγιεινό περίπατο ως και το 24′ (52-37), μην υπολογίζοντας στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αγωνιζόμενοι χωρίς άγχος. Αυτό φάνηκε από τα μέσα της τρίτης περιόδου, καθώς «έτρεξαν» επί μέρους 3-20, με Ντέι και Μίτσοβ πρωταγωνιστές, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια στο 29ο λεπτό (57-57).

Το… κρεσέντο συνεχίστηκε και στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου ο Ολυμπιακός έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο. Η Γαλατά εκμεταλλεύτηκε την… καθίζηση των Πειραιωτών, ανατρέποντας πλήρως τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Τα δεκάλεπτα: 27-14, 48-35, 59-57, 71-80.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ