aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΤο θρίλερ στην ΤΣΣΚΑ που ανεβαίνει δεύτερη

Το θρίλερ στην ΤΣΣΚΑ που ανεβαίνει δεύτερη

Σπουδαία νίκη που την βάζει σε θέση οδηγού για την δεύτερη θέση σημείωσε κόντρα στην Ρεάλ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (82-78), που «έπιασε» την αντίπαλό της έχοντας και την υπέρ της ισοβαθμία.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη αξιοποίησε το τρίτο δεκάλεπτο και με πρωταγωνιστή τον Νάντο Ντε Κολό (21π.) έχει πλέον ρεκόρ 17-5 και πέρασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μιας και υπερτερεί στην ισοβαθμία με δύο νίκες. Για την Ρεάλ (17-5) ο Ράντολφ ήταν απολαυστικός αλλά μόνος (20π.), με τους Ισπανούς πλέον να βρίσκονται στο τρίτο «σκαλοπάτι» της βαθμολογίας.

To παιχνίδι στην «Megasport Arena» της Μόσχας ξεκίνησε με την ΤΣΣΚΑ να προηγείται πολύ γρήγορα με σκορ 7-0 χάρη στους Χακετ, Ντε Κολό και Χάντερ. Άμεσα η Ρεάλ αντέδρασε (13-12 στο 5′) περνώντας μάλιστα μπροστά στο σκορ με τον Ράντολφ (17-20). Ένα buzzer beater του Ντε Κολό διαμόρφωσε το 22-20 της περιόδου. Ισορροπημένη ήταν η δεύτερη περίοδος στα πρώτα λεπτά (26-26 στο 13′). Μολονότι το σκορ ήταν χαμηλό, στα τελευταία λεπτά η Ρεάλ ξέσπασε, βρέθηκε στο +8 (32-40) με τους δύο αντιπάλους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο 34-40.

Με ένα μικρό σερί 5-0 η ΤΣΣΚΑ μείωσε στον πόντο, οι φιλοξενούμενοι όμως διατηρούσαν το προβάδισμα στο σκορ (47-52 στο 24′). Ξανά οι Ρώσοι με πρωταγωνιστή τον Χάκετ έδειξαν σφυγμό και με ενεργητικό 30 πόντων «έκλεισαν» την περίοδο στο 64-61. Στην τελική ευθεία του ματς είχαμε απόλυτο ντέρμπι (68-68 στο 33′). Tην κρίσιμη στιγμή όμως «μίλησε» ο Χίγκινς. Με συνεχόμενους πόντους έδωσε «ανάσα» στην ΤΣΣΚΑ (77-70) η οποία αν και έχασε το… μαξιλαράκι αυτό τελικά κέρδισε (82-78)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ