aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΤο σκέφτεται ανάμεσα σε Γιασικεβίτσιους και Σφαιρόπουλο η Μπαρτσελόνα!

Το σκέφτεται ανάμεσα σε Γιασικεβίτσιους και Σφαιρόπουλο η Μπαρτσελόνα!

Το… θρίλερ για το ποιος θα κάθεται τη νέα σεζόν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα συνεχίζεται! Νωρίτερα, ρεπορτάζ της Mundo Deportivo ανέφερε πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φαίνεται πως θα παραμείνει στο «τιμόνι» των «μπλαουγκράνα» παρά την αποτυχία στο Final 4 της Euroleague.

Μάλιστα, όπως τονίζει η καταλανική ιστοσελίδα, ο Λιθουανός κόουτς πρότεινε στη διοίκηση της ομάδας μείωση της τάξης του 90% στον μισθό του για να συνεχίσει στον πάγκο και να εναρμονιστεί με το πλαίσιο των περικοπών, που προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Σάρας αγγίζει τα 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως.
Στο τραπέζι, ωστόσο, έχουν πέσει και άλλα ονόματα, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και εκείνο του Γιάννη Σφαιρόπουλου και μάλιστα, φαίνεται ότι «παίζει» δυνατά! Στο ”piratasdelbasket.net”, ο δημοσιογράφος Ρομπέρτο Ανίδος γράφει ότι γίνεται debate αυτήν τη στιγμή στην Μπαρτσελόνα ανάμεσα στο Γιασικεβίτσιους και τον Έλληνα τεχνικό, που έχει μεγάλη εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, όπως τονίζεται.

Εν αναμονή των οριστικών εξελίξεων…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ