aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROCUPΘρίαμβος της Μάλαγα, επιστρέφει στην Ευρωλίγκα!

Θρίαμβος της Μάλαγα, επιστρέφει στην Ευρωλίγκα!

Έπειτα από έναν συναρπαστικό σε εξέλιξη τελικό η Μάλαγα «έσπασε» την έδρα της Βαλένθια, τη νίκησε για δεύτερη φορά με 63-58 και έφτασε στην κατάκτηση του φετινού EuroCup. Και φυσικά η ομάδα του Χουάν Πλάθα ετοιμάζεται για την Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Ανδαλουσιανοί έχασαν με ντισκαλιφιέ τον Όμιτς στην τρίτη περίοδο, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με -13 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, όμως κατάφεραν και έφεραν τα… πάνω κάτω. Τρέχοντας ένα σερί 18-0 μετέτρεψαν το 56-43 σε 56-61 και έφτασαν στη μεγάλη νίκη, τρέχοντας επιμέρους σκορ 20-4 στην τελευταία περίοδο!

Η Μάλαγα γίνεται η τέταρτη ομάδα μετά από τις Μάλαγα, Ρεάλ και Μπανταλόνα από την Ισπανία που κατακτά το τρόπαιο ενώ το… επαναφέρει στη χώρα μετά από τρία χρόνια και τις νίκες της Γαλατά και της Χίμκι.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Μαρτίνεθ): Τόμας 6 (1), Βαν Ρόσομ 6 (2), Σάτο 5, Ντούμπλιεβιτς 16 (2), Βίβες, Μαρτίνεθ 3, Οριόλα 4, Σαν Εμετέριο 7 (1), Σάστρε 8 (2), Σίκμα 3 (1).

ΜΑΛΑΓΑ (Πλάθα): Όκουο, Φογκ 2, Ντίαθ 12 (2), Ντίεθ 9 (3), Σμιθ 10 (2), Νέντοβιτς 6, Λαφαγιέτ, Βαζίνσκι 3 (1), Μπρουκς 9, Σουάρεθ 4, Όμιτς 8.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ