aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΘρίαμβος της Φενέρμπαχτσε στη Μόσχα!

Θρίαμβος της Φενέρμπαχτσε στη Μόσχα!

Η εντός έδρας ήττα από την Νταρουσάφακα, πόνεσε τη Φενέρμπαχτσε που ταξίδεψε στη Μόσχα πεισμωμένη για να αντιμετωπίσει την ομάδα που της στέρησε πέρυσι τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης.

Οι Τούρκοι έκαναν ψυχωμένη εμφάνιση, έστειλαν το ματς με την ΤΣΣΚΑ στην παράταση και εκεί την ανάγκασαν στη δεύτερη φετινή της ήττα στη διοργάνωση (95-79) με τον Μπόμπι Ντίξον να καθαρίζει τη μπουγάδα και τον Έκπε Ούντο να κάνει πραγματικά σπουδαία εμφάνιση. Μοιραίος στο φινάλε ο Μίλος Τεόντοσιτς, που είχε 3/12 τρίποντα και εννέα λάθη (ατομικό ρεκόρ και τρίτη χειρότερη επίδοση στην ιστορία της διοργάνωσης).

Ο Μπόμπι Ντίξον ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του με 25 πόντους (4/10 δίποντα, 5/10 τρίποντα, 2/2 βολές), κατέβασε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ και έκανε τέσσερα κλεψίματα σε 36 λεπτά συμμετοχής. Καθάρισε την ΤΣΣΚΑ στην παράταση, αλλά θα πρέπει να μοιραστεί το βραβείο με τον φοβερό Έκπε Ούντο που έγραψε ένα εντυπωσιακό double-double (17 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 5 μπλοκ) σε 39 λεπτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ