aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE«Θα πίναμε μια μπύρα στα αποδυτήρια με τους παίκτες του Παναθηναϊκού»

«Θα πίναμε μια μπύρα στα αποδυτήρια με τους παίκτες του Παναθηναϊκού»

Στο περιθώριο παρουσίας χορηγού της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και υπογράμμισε ότι οι παίκτες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το μεγάλο ντέρμπι της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (10/11, 21:00) και κάνοντας και… λογοπαίγνιο με τον χορηγό (σ.σ. μπύρα) δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Με τα παιδιά του Παναθηναϊκού δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Ευχαρίστως θα πήγαινα εγώ κι οι συμπαίκτες στα αντίπαλα αποδυτήρια για να μοιραστούμε μια μπύρα», ενώ στάθηκε και στην απουσία του Βασίλη Σπανούλη: «Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν πόσο μας λείπει ο Σπανούλης. Είναι ο πυλώνας αυτής της ομάδας. Περιμένουμε πως και πως να επιστρέψει στο παρκέ…»

Όσο για την κατάσταση του Παναθηναϊκού; «Προέρχεται από δυο αρνητικά αποτελέσματα άλλα κι εμείς από άσχημη ήττα στη Βαρκελώνη. Θέλουμε να αντιδράσουμε και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και πως θα είμαστε εμείς πνευματικά έτοιμοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ