aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΤεράστια νίκη για τον Παναθηναϊκό!

Τεράστια νίκη για τον Παναθηναϊκό!

Ο Κρις Σίνγκλετον ξεκίνησε δυναμικά και οδήγησε εκ του ασφαλούς επιθετικά τον Παναθηναϊκό. Η Μπασκόνια, όμως αντέδρασε και με καλές άμυνες, αλλά και τους Μπομπουά, Σενγκελια να δίνουν λύσεις ανέτρεψε την κατάσταση, όμως οι «πράσινοοι» έδειξαν χαρακτήρα και με τους Τζέιμς και Καλάθη να ηγούνται της προσπάθειας πέτυχε τεράστια νίκη με 69-68 «ξορκίζοντας» τον κακό δαίμονά του!

Στο 9-6 οι «πράσινοι» που έβγαλαν με τον καλύτερο τρόπο την… διαβολοβδομάδα! Στο 7-1 έφτασε το εντός έδρας ρεκόρ της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ στην φετινή διοργάνωση.

Ο Κρις Σίνγκλεντον έσπασε τα… κοντέρ ήταν εντυπωσιακός σε άμυνα και επίθεση με συνέπεια να τελειώσει το ματς με 23 πόντους και 27 βαθμούς στην αξιολόγηση αλλά καθοριστικός ήταν στα κρίσιμα λεπτά ο Μάικ Τζέιμς δίνοντας πολύτιμες λύσεις στην επίθεση.

Ο Παναθηναϊκός είχε 57 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και 65 η Μπασκόνια. Οι πράσινοι μπορεί να είχαν άσχημα ποσοστά και μόλις 11 ασίστ, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο έπαιξαν την καλή τους άμυνα και καθάρισαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ