aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΤέλος ο Μπερτομέου από Ευρωλίγκα!

Τέλος ο Μπερτομέου από Ευρωλίγκα!

Ολοκληρώνεται η παρουσία του Τζόρντι Μπερτομέου στην Ευρωλίγκα, μετά από 20 και πλέον χρόνια. Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, οι μέτοχοι της διοργάνωσης αποφάσισαν με ψήφους 6-5 στη σημερινή τηλεδιάσκεψή τους να απομακρύνουν τον CEO της διοργάνωσης από τη θέση του, με τη θητεία του να ολοκληρώνεται τυπικά στις 30 Ιουνίου.

Ο Καταλανός δικηγόρος προσπάθησε να «γαντζωθεί» στη θέση του μέχρι τελευταία στιγμή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το μόνο που κατάφερε είναι να προσθέσει στο… άρμα του την Αναντολού Εφές και να γίνουν πέντε οι ομάδες που τον υποστήριζαν, μετά τις τρεις ισπανικές, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια, αλλά και τη Φενέρμπαχτσε.

Πάντως οι υπόλοιπες έξι ομάδες, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μακάμπι, Ζαλγκίρις, ΤΣΣΚΑ και Αρμάνι Μιλάνο, έχοντας την πλειοψηφία υπερίσχυσαν και πλέον η Ευρωλίγκα μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα πορευτεί με νέο επικεφαλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ